2/19/2017

Ženy♡


My ženy sme teda veľmi zvláštne bytosti. Chceli by sme mať všetko. Najlepšie hneď a bez vynaloženia akejkoľvek námahy. Mať peniaze, autá, dokonalé nohy, vypracovaný zadok, krásne dlhé vlasy, veľké pery, dom s bazénom, žrať a nepribrať, nestarnúť, byť stále fit a sexi. Chceme byť obdivované, úspešné, sebavedomé a s dávkou sarkazmu to ide o čosi lepšie, však? Ako bonus dokonalý muž a skôr viac dostávať než dávať. Nemať neprajníkov, falošných kamarátov, len ľudí, na ktorých sa dá spoľahnúť. Feministické názory, sny o zmene sveta, byť dokonalá #fashionistka a kamarátka v jednom. Jedna chce byť modelka, druhá letuška, ďalšia možno doktorka, alebo záchrankyňa ľudstva. Všetky sme iné, s inými túžbami, predstavami, no predsa úplne rovnaké. Vravíme "nechcem", keď niečo chceme, "nič mi nie je", keď práve vtedy máme zlosť snáď na celý svet. Nie je to smiešne? Sme nerozhodné, urážlivé, žiarlivé a zároveň láskavé, plné citov a emócii. Musíme mať stále pravdu a veľa si domýšľame. Chceme mať to, čo má iná a predsa byť výnimočná. Podobať sa na tie dievčatá z instagramu, mať iskru v očiach a nebyť len tuctovou princeznou v dave. Chtiac, či nechtiac sa prispôsobujeme aktuálnym trendom a snažíme sa pôsobiť vždy vyrovnane.

Milé ženy/dievčatá/dámy,
ste krásne, viete o tom? Každá jedna, s tými svojimi "problémami", starosťami, láskami a náladami. Nie kvôli tomu, že ste dokonalé, ale že ste to vy! Tak sa už neberme tak vážne. 






Koženková bunda: Forever 21 / Rolák: H&M / Šál: Primark / Čižmy: CCC / Sukňa: Vintage / Kabelka: H&M / Rukavice, Silonky: Poľsko



Faith. Love. Fashion.
Bianka 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena