10/20/2015

#KradnutieTriednejKnihy Horná Dolná :-) 4.G Svidník


Do dnešného upršaného dňa (aspoň vo Svidníku) pridávam nový post zo súdka "neoutfitových" príspevkov, kedy si môžeme zaspomínať na posledný pekný deň, kedy sa ako tak dalo vydržať v sukni a svetríku. Dnes som sa rozhodla ponúknuť Vám nazrieť do zákulisia natáčania kradnutia triednej knihy, ktoré som vám v predchádzajúcom príspevku sľúbila, čosi o kradnutí som načrtla už tam, tak klikaj TU

Točili sme v piatok pred týždňom a poviem Vám, bola to makačka. Výsledok však stojí za to! Vytvorili sme tzv. paródiu na známy seriál Horná Dolná. Na instagrame, alebo facebook-u sme vás zásobili fotkami, videami a úvodnou zvučkou ku kradnutiu. Len včera sa to celé dostalo von a žne to naozaj veľký úspech, z čoho sa veľmi všetci tešíme. Nešlo by to určite bez najlepších kameramanov z Cube art pictures, alebo bez dobrých ľudí, ktorí nám poskytli či už skanzen (kde je väčšina scén natočená), alebo Infinity. Chlapci z Cube art sú zárukou kvalitnej práce a ak ste o nich ešte nepočuli, určite ich začnite sledovať na Facebook-u, alebo si pozrite ich YouTube kanál.

Celé točenie bolo naozaj veľmi v pohode. Začali sme točiť okolo obeda a končili sme až večer.
Ale dosť bolo už zbytočných rečí, o tom, aké je to celé krásne, akí sú všetci super, pozrite si fotky a ak ste ešte nevideli ani celé video, tak pozerajte a presvedčte sa. ;-)


Fotiek je naozaj veľmi veľa, tak si ich užite. :-*
















Je tam len voda, sľubujem :-D











Faith. Love. Fashion.
Bianka

1 komentárov:

  1. Super nápad na kradnutie triednej knihy vydarilo sa vám to , blahoželám ;-)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť

Follow me

Author

Contact Us

Contact

Používa službu Blogger.

© Faith. Love. Fashion. Bianka, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena